header pmavoordelen korting

SARÉ Sauna & Beauty
10% korting

Ontvang 10% korting p.p. op de sauna entree

Vraag nu de gratis kortingsbon aan, print deze en ontvang maar liefst 10% korting per persoon! Deze actie is geldig tot en met 30 april 2014.

PMA korting bij Saré Sauna & Beauty in Oldenzaal

Saré Sauna & Beauty in Oldenzaal is een zeer ruim opgezet sauna- en beautycenter, waar alles draait om innerlijke ontspanning, schoonheid en gezondheid. Totale ontspanning van lichaam en geest, een gevoel van innerlijke rust en intens genoegen, bij Saré Sauna & Beauty kunt u hier in alle stilte en comfort van genieten in een sfeer die ver weg staat van de hedendaagse hectiek. Een oase van rust gelegen in het prachtige bos van landgoed het Hulsbeek bij Oldenzaal. In de sfeervolle rustruimtes met openhaarden kunt u even wegdromen onder het genot van een goed verzorgd kopje koffie of een drankje. 

Saré Sauna & Beauty beschikt over 8 verschillende saunacabines: Banja sauna (houtgestookt), Aard sauna (houtgestookt), Panorama sauna, Aufguss sauna (+/- 60 pers.), Meditatie sauna, Infrarood sauna, Rozen sauna en Lavendel/kleuren sauna.

Daarnaast kunt u in Saré Sauna & Beauty genieten van 2 stoombaden met sterrenhemels, een caldarium, dompelbaden, whirlpools en een groot verwarmd buitenzwembad (31,5 °C).


korting pmavoordelen korting pmavoordelen korting pmavoordelen